Shop Mobile More Submit  Join Login
Free Fall by Gosairoze Free Fall by Gosairoze
Synttärikuva *Tydiille OuO Oli aika haastava prosessi, ja monta kertaa meinasin vetää itkupotkuraivarit ku mikää ei onnistunu, mutta oli sentää nii tärkee asia, ni oli pakko repiä jostain kärsivällisyyttä! Ennen tätä oli vielä kaks kuvaa, mutta kumpikaa niistä ei valmistunu koska taidot on jotenki hävinny nyt johokki >'D Mutta ei se mitään.

Oho, tausta ei ookkaa läpinäkyvä >'D KUVITELKAA SE LÄPINÄKYVÄKSI, korjaan sen joskus u____u
:icontydii:
Tydii Featured By Owner Jan 17, 2013
NONIIN. Kommentoin ekana tätä kuvaa, koska se on tässä silmieni alla juuri nyt 8O

Vain Tydii pystyy putoamaan jostain ja pitää noin coolin ilmeen. Like a boss! n-n
Tässä kuvassa on niin hirmuisesti kaikkii pieniä asioita, mistä pidän silti ihan kamalan paljon : D Esimerkiks nää nauhat, etenki häntänauha, menee niin hienosti. Muutenki ne on väritetty ja piirretty upeasti. En osais tollasia mutkia piirtää ikinä !! Kaulahuivi on myös osa nauhoja siis!
Sitten tää väritystyyli *u* Oot käyttäny hirmusen tummia varjostuksia ja sitte kirkkaita valoistuksia ja silti ei näytä yhtään pahalle. Oot osannu sekottaa noi tollee hienosti. Aahhh *u* Turkki näyttää niin kiiltävälle uhu <3
Tydiin ilme tosiaan on kauheen ihana ja sen NENÄ on suloinen kiiltävä kaunis. Ja noi korvaat ;-; VITSI KU OOT KEHITTYNY NÄIN PALJON KAIKESSA : D Salaa siellä piirtelet jossain etkä laita kuvia enää nii tiuhaa devaa.
Ja pitänee vielä koivista mainita, koska nivelet ja kaikki menee niin kauniisti + tassut on super söpöt.

Umnuu, tykkään tästä niin paljon, että!! ;-; Kiitos ♥


Ja sitten ne kaksi muuta mokomaa! n-n Siis arvostan oikeasti oikeasti mielettömän paljon, miten oot jaksanu tehä KOLME kuvaa ihan vaan mua varten :'D Vaikkei ne kaksi ihan valmiiksi päässyt, niin oot silti noin paljon vaivaa nähny. Tää on mulle liian suuri juttu, en ansaitse en käsitä ;-; Mutta kiitollinen olen!


Tämä, missä on pelkkä pää ;u; Tässä voisi mainita saman asian varjostuksista ja valoistuksista, minkä jo aikaisemminki sanoin ouo Sopii kyllä sun tyylii kamalan hienosti! Mutta tässä toi Tydiin ilme ja toi katse, aahhh ;u; Noi sen silmät on jotain niin kaunista ja koko hahmo on ihan jumalaisen kaunis tässä :'D Siis AAA. Ihan oikeesti >'D Vitsi ku ei oo kauniille enää mitää voimakkaampaa sanaa... Sen hokeminen on tyhmää!!
Muutenki kiva nähä tätä sun nykystä piirtotyyliä eri kuvissa, koska se on UPEA ja orikinaali. Tydii näyttää pehmoiselle, etenki rinnuksista. Ja tässäkin korvat on tollaset hiplattavan näköset. Tiiän, miltä ne tuntuisi >:I

SUURI kiitos tästäkin kuvasta >u<


Viimeisenä, muttei suinkaan vähäisimpänä, tämä hyppy Tydii!
Näissä kuvissa on selkeästi tarina. Ekana Tydii katselee, sitten se hyppää ja sitten se putoaa n-n Tai sitten se katsoo, putoaa ja tää on sen laskeutumis asento. OH WELL.
Tykkään kauheesti tän asennosta tässä. Kivan omaperäinen ja vähän haastavakin 8O Mutta hyvin olet sen kanssa onnistunu. Oot tosi hyvä piirtään jakoja, kun niissä just kaikki nivelet on oikeilla paikoilla ja ne taipuu hienosti : D
Koipien lisäksi nauhojen piirtäminen on sulla hallussa ja Tydiin korvat. Saat tästä lähin piirtää aina Tydiin korvat mulle, hehee >u< Mut tässä ne on kans just oikeen kokoset ja sit ne näyttää juuri sellaisilta, mistä piän ;u;
Kauhean onnistunu kuva tääki, enkä ymmärrä miten ei ole kelvannut sinulle, mutta minulle kelpaa >u<

Kiitos vielä tästä! :huggle: :heart:
Reply
Add a Comment:
 
×
Details

Submitted on
January 16, 2013
Image Size
2.6 MB
Resolution
1850×1600
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
266
Favourites
13 (who?)
Comments
1
Downloads
3
×